CONFLICTBEMIDDELING DOOR DWERG


Voor ernstige conflicten is DWERG 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Ook voor de minder urgente zaken staat DWERG elke werkdag voor u klaar.
Een conflict, ruzie, onenigheid of hoe u het ook wilt noemen overkomt veel mensen en is op zich niet zoveel bijzonders. Toch is het oplossen van zo'n conflict voor veel mensen lastig. Regelmatig kunt u op televisie zien hoe een klein voorval kan leiden tot een jarenlange ruzie.

In organisaties gaan directies uit elkaar, wordt een situatie op de werkvloer onhoudbaar en zo kun je nog 1000 situaties noemen. Situaties waarin mensen zelf niet (meer) in staat zijn om het conflict op te lossen. En elke dag dat het conflict voortduurt, wordt de schade in uw bedrijf of organisatie groter. Bijvoorbeeld een conflict tussen medewerkers in een productiefabriek levert veel discussie op. Tijd die eigenlijk aan het werk had moeten worden besteed. En tijd is geld!

Zo kan een beetje ruzie al snel leiden tot duizenden euro's minder productie. Ook in familiekring kan een conflict tot tragische gevolgen leiden: relaties die verbroken worden, grootouders die hun kleinkinderen niet meer te zien krijgen etc. etc.

Conflictsituaties zijn zeer uiteenlopend van aard. Er is dan ook geen eenduidige oplossing. Om u te ondersteunen bij het oplossen van uw conflict kunt u een beroep doen op een conflictbemiddelaar. DWERG in de persoon van Hans Doddema is conflictbemiddelaar en mediator.


Hans kan u op 2 manieren van dienst zijn:
  1. Beschrijf in het kort op het intakeformulier de situatie. U krijgt dan binnen een week een e-mail met een kort advies. Dit is geheel gratis.

  2. Maak snel telefonisch een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan 7 dagen in de week. Samen met u wordt een analyse gemaakt en een aanpak besproken. Voortvarendheid en doortastendheid zijn belangrijke kenmerken in de aanpak van Hans Doddema. Hiervoor betaalt u € 45,-- per half uur en voor reizen wordt € 0,50 per kilometer in rekening gebracht. Dit is exclusief B.T.W. en inclusief alle overige kosten.

Laat uw conflict niet langer voortduren. MAAK ER WERK VAN, NU!Intakeformulier

Vult u het formulier alstublieft zo volledig mogelijk in.


Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
E-mail:
Tel.nr.:


Korte beschrijving conflict:


Wie zijn er bij betrokken?


Wie heeft er het meeste last van?


Wat zijn de consequenties?Wat heeft uw voorkeur?

1 - Ik wil een kort schriftelijk advies.

2 - Ik wil graag een afspraak maken voor een intakegesprek.


Stel gerust direct uw vragen aan Hans Doddema 06-51444896 of mail dwerg@kpnplanet.nl